Category: Lucu Idok

    Video pertama yang di-upload dalam YouTube

    Video pertama yang di-upload dalam YouTube

    Sumber: YouTube Siapa yang tak pernah menonton YouTube? Min yakin 99 peratus dalam kalangan pembaca dah familiar dengan channel YouTube. YouTube ditubuhkan pada bulan Februari 2005 oleh tiga orang bekas pekerja Paypal iaitu Chad Hurley,…

    Read More
    Badut si Pencuri Hati

    Badut si Pencuri Hati

    Malam tadi sebelum tidur, min sempat tengok satu video kat Facebook. Video pasal badut buat persembahan jalanan. Min tak tahu kenapa min rasa senang hati tengok badut tu. Walaupun mata masa tu memang dah mengantuk…

    Read More
    7 Lawak Pak Pandir

    7 Lawak Pak Pandir

    Siapa je yang tidak kenal Pak Pandir ? Beliau memang terkenal akan sikap kedunguannya , kelurusan dia dan selalu jadi bahan lawak orang sekeliling . Tapi dalam lawak dia ada serba sedikit pengajaran tentang realiti…

    Read More
    5 lawak pendek tentang pelajar sekolah

    5 lawak pendek tentang pelajar sekolah

    Waktu di sekolah , pelbagai ragam anak murid yang para guru kena hadapi . Ini adalah antara ragam yang cikgu selalu hadapi di sekolah  1. Aktiviti Sukan di Padang Sekolah Cikgu Berahim sedang mengendali kelasnya…

    Read More
    3 video lawak yang mungkin buat korang tertanya-tanya

    3 video lawak yang mungkin buat korang tertanya-tanya

    Di bumi ini bermacam karenah yang dapat kita lihat dan tak pernah kita jangkakan . Terkadang sampai diri sendiri tak tahu apa yang telah dilakukannya  Berikut adalah 3 video perangai pelik yang mungkin menghiburkan korang…

    Read More
    Gelagat Rakyat Malaysia

    Gelagat Rakyat Malaysia

    Kalau duduk sorang lepas tu tak tahu nak buat apa, korang buka la telefon dan cari camera filter yang boleh korang guna untuk bahagiakan diri sendiri. Mana tahu kalau kelakar boleh la viral lepastu korang…

    Read More
    Generasi Muda Sendu menjelang 2020

    Generasi Muda Sendu menjelang 2020

    Korang pernah tahu yang ada sesetengah orang suka buat apa saja asalkan dorang boleh popular . Apa pendapat korang? Berikut ada video yang dikirakan orang yang mengejar populariti, mungkin video ni video lama, tapi disini…

    Read More