• November 27, 2020

Category: Ada Bran

    Viral! Wanita Hampir Ditelan Paus Masa Syok Berkayak

    Viral! Wanita Hampir Ditelan Paus Masa Syok Berkayak

    Memang trauma kalau tiba-tiba tengah seronok berkayak kena serang dengan ikan paus!

    Read More
    Ketukan Misteri Hantui Penduduk Sabak Bernam

    Ketukan Misteri Hantui Penduduk Sabak Bernam

    Haih, macam cerita hantu komkom yang suka bagi salam Assalamualaikum panjang-panjang tu dah.

    Read More
    Powerlah Acik! Selamba Celup Tangan Dalam Minyak Panas Masa Goreng Pisang

    Powerlah Acik! Selamba Celup Tangan Dalam Minyak Panas Masa Goreng Pisang

    Power betul acik ni, rileks je celup tangan dalam minyak panas yang tengah menggelegak tu.

    Read More
    Tak Nak Terlambat Pergi Kerja, The Rock Cabut Auto Gate Guna Tangan

    Tak Nak Terlambat Pergi Kerja, The Rock Cabut Auto Gate Guna Tangan

    The Rock punya tak nak terlambat pergi kerja, habis auto gate dicabutnya. Salute la.

    Read More
    5 Rumah Fesyen Paling Mahal Di Dunia

    5 Rumah Fesyen Paling Mahal Di Dunia

    Korang penggemar barangan berjenama mewah? Kalau iya, mungkin korang antara yang bertuah dan berkemampuan. Kalau Abang Jim pun mampu juga. Mampu tengok jer. Tidak kira dari pakaian, aksesori mahupun tas tangan yang bertatahkan berlian serta…

    Read More
    Tak Melecur Ke Tue? 4 Individu Slumber Jer Menggoreng Guna Tangan

    Tak Melecur Ke Tue? 4 Individu Slumber Jer Menggoreng Guna Tangan

    Fuhh! Pengalaman kena minyak panas, dia punya menggelupur tue memang tak ingat dunia! Nak-nak kalau masa tue tengah menggoreng ikan keli. Macam yang korang faham, kalau menggoreng ikan keli dia akan meletup-letup. Habis segala minyak…

    Read More
    Kanak-Kanak Berusia 6 Tahun Beli Kediaman Berharga RM33 Juta

    Kanak-Kanak Berusia 6 Tahun Beli Kediaman Berharga RM33 Juta

    Kecil-kecil dah bergelar jutawan. Bukan sebab diwarisi daripada keluarganya, tapi sebab populariti sebagai YouTuber. Abang Jim perasan sekarang ini jadi YouTuber dah macam satu trend oleh orang ramai. Kadang-kadang diaorang bukan buat kerja berat pun,…

    Read More
    Eeuww! Please Laa! 5 Sifat Lelaki Menjengkelkan Di Mata Wanita

    Eeuww! Please Laa! 5 Sifat Lelaki Menjengkelkan Di Mata Wanita

    Kebanyakan golongan lelaki menganggap diri mereka tue sporting, mudah untuk diajak berbicara, rasional, cool dan serba hebat dalam apa jua perkara yang dilakukan mereka. Abang Jim sebagai seorang lelaki sejati memang setuju dengan kenyataan tue.…

    Read More
    Guys! Nah 8 Tanda Girlfriend Korang Jenis Kekasih Clingy

    Guys! Nah 8 Tanda Girlfriend Korang Jenis Kekasih Clingy

    Sesetengah lelaki mungkin tidak kisah memilih teman wanita yang mempunyai perangai clingy. Tetapi apabila terlalu manja dan asyik menempel di sisi pasangan mesti lama-lama si lelaki akan berasa rimas. Mana taknya, kalau 24 jam asyik…

    Read More
    Fesyen Hari Raya Yang Pernah Trending Suatu Ketika Dahulu

    Fesyen Hari Raya Yang Pernah Trending Suatu Ketika Dahulu

    Setiap tahun mesti akan ada trend fesyen raya yang akan ‘in’ dan menjadi ikutan ramai orang. Cuma tahun ni agak kurang sikit sebab mungkin dengan situasi semasa yang sedang berlaku. Tapi kalau tahun-tahun sebelum ini,…

    Read More