Era FM Call 4 Budak Viral Indonesia – Over Betul Sampai Menangis Nyanyi Lagu Rossa!

Sejak belakangan ni, 4 budak Indonesia yang pernah viral sebab menangis menyanyikan lagu Rossa kembali jadi viral semula selepas buat cover tarian lagu Ice cream kumpulan K-Pop terkenal, Blackpink.  

View this post on Instagram

Belum Giliranmu Sakina ??

A post shared by GTLOSIAR (@gtlosiar) on

Buka je Facebook, Twitter semua pun berkongsikan benda yang sama. Sis G pulak yang memang tak boleh move on dengan telatah dorang pun tengok lagi, lagi dan lagi. Memang kelakar habislah!

Kredit: @gtlosiar

Yang baru ni, tak sangka pula radio ERA berjaya call dorang untuk interview. Masa radio ERA tanya macam manalah bapa saudara dorang ni jaga dorang, jawapan bapa saudara dia pun boleh tahan kelakar.

“Memang seperti itu dari lahir.”

Seolah-olah redo dapat anak saudara yang jenis perangai gila-gila namun tetap menghiburkan orang sekeliling dengan keletah mereka. Kalau korang nak tahu, idea hasilkan video-video kelakar tu semuanya datang dari dorang sendiri.

Kredit: @gtlosiar

Dalam short interview tu jugalah sempat si Sakina (berambut kembang) yang terlampau menghayati watak sampai menangis beria masa cover lagu Rossa buat lakonan semula. Korang boleh tengok dorang cover lagu tu dekat video bawah ni.

HAHAHA. Over kan Sakina tu. Ei sis G pun tak boleh brain dia punya terluka tu.

Yang terlepas tu, korang boleh dengar semula interview ERA dengan dorang. Konfem menghiburkan hari-hari PKPB korang terutamanya yang sendu kena work from home tu.

Read Previous

Guru & Engineer Paling Susah Jumpa Jodoh – Kajian

Read Next

Cool Gila! Video Bang Jago Cik B Dipuji Paling Ohsem & Smooth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 1 =