Category: Lucu Idok

    Tiktok China Yang Confirm Lawak Punya!

    Tiktok China Yang Confirm Lawak Punya!

    Tiktok China memang jarang tak kecewakan! Lawak dorang memang pergh lain maciam!

    Read More
    Video Yang Confirm Lawak Sepanjang Zaman!

    Video Yang Confirm Lawak Sepanjang Zaman!

    Video ni confirm akan buat korang terhibur walaupun video ni semua dah lama!

    Read More

    Fakta Dunia Yang Menarik Tapi Kelakar!

    Fakta dunia selalunya menarik kalau nak dengar tapi tahlah bangman korang ni baca terus jadi kelako!

    Read More

    Meme Orang Malaysia Yang Legend!

    Ingat orang salleh je ke yang ada meme? Orang Malaysia pun ada beb! Paling penting dorang ni memang kira legend!

    Read More
    Teki-Teki Yang Pecah Perut Jawapannya!

    Teki-Teki Yang Pecah Perut Jawapannya!

    Kadang tu taktau lawak soalan yang lawak ke jawapan yang lagi lawak!

    Read More
    Video Yang Terpaling Viral Dekat Malaysia!

    Video Yang Terpaling Viral Dekat Malaysia!

    Kalau video-video ni tak viral memang takde hiburan kita masa tu!

    Read More
    Koleksi Video King Of The Road Buat Hal!

    Koleksi Video King Of The Road Buat Hal!

    Dekat Malaysia ni kereta apa je yang selalu buat hal kalau bukan Myvi!!

    Read More
    Koleksi Editing Photoshop Yang Failed Habis!

    Koleksi Editing Photoshop Yang Failed Habis!

    Ingat Photoshop boleh buat gambar cantik-cantik je ke? Yang failed punya edit pun ada beb!

    Read More

    Video Meme Yang Confirm Kelakar!

    Video dari brother mizanpilus ni jarang tak mengecewakan! Semua kelakar!

    Read More
    Video Iklan YB Khairy Jamaluddin Yang Sporting Gila!

    Video Iklan YB Khairy Jamaluddin Yang Sporting Gila!

    Ingatkan YB Kj ni kerja dekat parlimen je… rupanya video iklan pun dia bantai je join macam pelakon beb!

    Read More