Gaduh Dulu, Baru Sembang Tepi

Baru2 ni terdapat satu video viral di Twitter yang meraih sampai sejuta ‘views’, menunjukkan satu kemalangan antara dua buah motor. Jangan risau, tiada yang patah, mati, terkubur, nazak dan sebagainya. Tapi aksi dua rider selepas kemalangan tersebut menghiburkan netizen! Lawak gila beb! Korang kena tengok!

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:Screen Shot 2021-02-05 at 3.12.06 PM.jpg
Eh eh. Kredit: Twitter @cringemalaysian
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:Screen Shot 2021-02-05 at 3.12.16 PM.jpg
Kredit: Twitter @cringemalaysian
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:Screen Shot 2021-02-05 at 3.13.14 PM.jpg
Bertempur terus! Segala karate, muay thai semua keluar! HAHA! Kredit: Twitter @cringemalaysian

Full video ada di bawah:

Memanglah kadang2 kau bengang lagi2 bila orang tu yang langgar kau dan bukan salah kau plak kan! Memang berderau darah satu badan. Tapi kau nak taknak kena fikir ke depan sikit.  

Benda setakat kemalangan kecil macam ni boleh setel kecuali kau drive atau ride takda lesen, insurans mati, roadtax takda. Memang pakej duit terbang! HAHAHA!

Ha nak keluar ke tu?? Jangan lupa check lesen dan sebagainya ya!

Kredit gambar utama: Twitter @cringemalaysian

Read Previous

Tempat Letak Basikal Di Jepun & China! Lain Macam Teknologi Diorang!

Read Next

Pekerja J&T Mogok Dan Campak Barang Pengeposan Pelanggan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 10 =