• January 18, 2021

Bagi Rating 1 Bintang Sebab Wayar Tak Function, Tengok Apa Jadi Sebenarnya

Orang kalau nak membeli sekarang ni semua pakai Shopee. Samalah macam sis G pun. Malas kan nak keluar pilih barang. Lagi pulak time COVID-19 ni tak habis lagi. Baiklah scroll je internet tu, buka Shopee ke Lazada ke.

Kredit: Shopee

Banyak yang bila beli kat Shopee akan bagi rating supaya cust lain boleh tahu seller tu bagus ke tak. Tapi ada juga yang sengaja pedajal seller bagi rating rendah. 

Tapi ada juga yang tersalah bagi rating sebab kesilapan cust sendiri. Contohnya macam yang terkena pada seller ni.

Hadoi, bikin dekah betul cust tu. Nasib baiklah lepas tu dia tukar rating balik. Rupanya lepas je check tak boleh tu terus dia give up tak buat test 2-3 kali lagi. Sis kenot. Sampai sekarang rasa kelakar.

Kredit: Pahlawan Store

Lepas tu terus dia minta maaf pada seller. Bagus cust ni. Mengaku kesalahan sendiri dan tukar balik review dia.

Kredit: Pahlawan Store

Pengajarannya dekat sini, korang test dululah banyak kali boleh guna ke tak sebelum letak review. Kalau tak kesian dekat seller. Tak pasal pasal rating jatuh.

Korang juga mungkin berminat nak baca pasal:
Viral Gambar Lori Kurier Terbakar, Netizen Ucap RIP Barang Sale 11.11

Read Previous

‘Terkejut Beruk’ Yang Betul, Video Prank Haiwan Buat Netizen Faham

Read Next

Ketukan Misteri Hantui Penduduk Sabak Bernam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + nineteen =