Peminat K-drama? Ni List Drama Yang Korang Boleh Layan Kalau Bosan!

K-drama boleh dikategorikan sebab kegilaan orang muda sekarang, tak terkecuali budak universiti. Maklum la tengah darah panas nak tengok benda relationship cute-cute semua.

Oleh itu AP dekat sini akan senaraikan 5 K-drama yang wajib korang tengok dalam tahun 2022 ni! Jom tengok!

#5 All Of Us Are Dead

Kredit: Pinkvilla

Ha yang ni kalau nak rasa berdebar setiap masa layan la! Ni cerita pasal zombie!

#4 Twenty-Five Twenty-One

Credit: Netflix

Siapa minat cerita yang bersemut tu memang wajib sangat layan yang ni! Bukan tu je, drama ni tak fokus sangat pun pasal cinta, lagi banyak kelakar ada la!

#3 Juvenile Justice

Kredit: Pinkvilla

Antara cerita paling straightforward korang boleh layan. Dia pasal penjenayah bawah umur. Memang bila tengok memang mix emotion gila la!

#2 Forecasting Love & Weather

Credit: Netflix

Ha cerita ni memang sesuai teruk la untuk korang yang suka layan cerita bersemut ni!

#1 Business Proposal

Kredit: Pinkvilla

Ha ni antara k-drama yang wajib korang tengok! Tak rugi tengok sebab jalan cerita dia memang tak mainstream sangat! Episode pertama je dah gelak bagai nak rak!

Kredit gambar utama: Otakuart

Read Previous

Tak Serik Maki Pekerja KFC, Kalini Kak Long 7E Persendakan OKU

Read Next

Majlis Graduasi Alaf Baru! Tak Hulur Pakai Tangan Dah Terus Guna Machine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 4 =