Tak Serik Maki Pekerja KFC, Kalini Kak Long 7E Persendakan OKU

Korang still ingat tak kak long 7E yang maki cashier 7E ssebelum ni? Mesti korang ingat kan sebab haritu viral dia maki staff KFC!

Pastu ingatkan lepas kes tu dah taubat la beliau siap kena panggil masuk tv kena ceramah(katanya) tapi baru-baru ni dia viral sekali lagi!

Viral sebab apa? Sebab persendakan orang kurang! Ini memang tak boleh terima sebab dah melampau sangat dah ni! Cuba korang tengok video ni dah nilaikan!

https://www.instagram.com/tv/CbK80LKJRne/?utm_source=ig_web_copy_link

Agak-agak apa patut kita buat dengan orang macam ni?

Kredit gambar utama: Puaka Viral

Read Previous

Seronok Buat Show Tebar Roti Canai Sampai Terkiok Melayang Atas Kepala Customer!

Read Next

Peminat K-drama? Ni List Drama Yang Korang Boleh Layan Kalau Bosan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × two =