Dituduh Curang Dengan Perempuan Lain, Padahal Suami Driver Grab!

Korang sebelum ni pernah tak ada awek atau pakwe yang suka tuduh korang macam-macam sampai bergaduh besar padahal tak pernah tanya pun?

Ha kalau ada memang video ni confirm korang akan enjoy la! Ada ke patut kena tuduh curang padahal tengah cari rezeki!

Dia dah salah pandai pulak eh dia tukar topik! Tapi biasa la kalau dah namanya relationship mesti la ada conflict sikit kan?

Kredit gambar utama: Tiktok muhammadsharrizalbaharum

Read Previous

Mydin Dipecah Masuk Waktu Banjir, Boss Mydin Halalkan Sebab Darurat!

Read Next

Iklan Billboard Paling Kreatif Di Dunia Siap Ada Si Bulu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + ten =