Iklan Billboard Paling Kreatif Di Dunia Siap Ada Si Bulu!

Zaman sekarang ni kalau nak orang selalu ingat sesuatu brand mesti kena buat iklan yang gempak-gempak takpun lagu yang best.

Contohnya macam iklan powercat la… lagu ni catchy betul sebab tu ramai budak-budak ikut!

Credit: powercat

Tapi macam iklan satu ni pulak, memang next level beb! Imagine dari iklan lain dia lompat pergi iklan orang pulak!

Kira memang marketing dorang ni menjadi la! Jom tengok!

Kredit gambar utama: Tiktok Chacha_san

Read Previous

Dituduh Curang Dengan Perempuan Lain, Padahal Suami Driver Grab!

Read Next

Tak Dapat Hantar Makanan Guna Motor, Foodpanda Datang Naik Pelampung!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 17 =