Vine Luqmanpodolski Yang Orang Takkan Lupa!

Zaman sekarang kalau nak famous memang senang…. selagi mana content korang orang boleh buat gelak selagi tu la orang akan sokong!

Macam dulu orang yang selalu buat orang Malaysia gelak adalah Luqmanpodolski! Yess dia punya parody dengan lawak memang terhibur habis weh!

Kredit: Trenor

Luqmanpodolski ni memang kira inspiring la sebab dia ni daripada vine sekarang dah ada lagu sendiri!

Pasal lawak tu rasanya dia still buat parody. Kalau ikutkan dia ni antara orang yang wajib korang follow untuk hiburkan korang!

Kredit: Tenor

Apa pun korang wajib layan video dia ni!

Kompilasi Vine Luqmanpodolski

Kredit gambar utama: NME

Read Previous

Barang Shopee Yang Student Wajib Beli!

Read Next

Qna Paling Pecah Perut Dekat IG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 2 =