Barang Shopee Yang Student Wajib Beli!

Sekarang ni Dan tengok dah ramai student balik uni… rasa jealous pun ada sebab Dan nak grad dah uhuhuhuh

Tapi takpe memandangkan ramai balik uni then ni la masa terbaik untuk Dan nak racun korang biar korang membazir!

Kredit: ANDLTORRE

Dekat Shopee ni semua benda ada! Kadang-kadang benda kita tak tahu wujud pun ada. Senang citer kalau boleh cari awek ke pakwe entah-entah ada jugak yang jual!

Tapi fokusnya sekarang dekat student! Untuk student yang rajin decorate meja belajar memang sesuai sangat la video ni untuk korang!

Kredit: Pinterest

Dekat video bawah ni memang sesuai sangat kalau korang nak beli lagi-lagi kalau meja korang aesthetic gitu… apa korang tunggu? Usya la cepat pastu gi beli!

Racun Shopee Student

Kredit gambar utama: Desk Setup

Read Previous

Telatah Bangman Jawab Soalan Pecah Perut!

Read Next

Vine Luqmanpodolski Yang Orang Takkan Lupa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + 15 =