Qna Paling Pecah Perut Dekat IG!

Kebanyakan influencer sekarang ramai try hard nak buat content lawak tapi sebenarnya hambar! Tapi bukan bangman!

Bangman ni kalau dah buat video benda tak kelakar pun dia kelakar kan weh!

Kredit: Youtube

Contoh macam qna dekat ig dia… soalan follower dia tanya simple je, tapi jawapan dia tu boleh tersembur gelak kalau tengah sedap makan!

Tapi dia kira bagus la tak buat lawak yang sama. Kebanyakan orang dia recycle balik je lawak orang lain sampai dah bosan!

Kredit: mstar

Nasib baik bangman ni rajin hidangkan lawak fresh! Korang kena layan dulu baru korang tahu!

Kredit gambar utama: aiman salim

Read Previous

Vine Luqmanpodolski Yang Orang Takkan Lupa!

Read Next

Koleksi Video Kucing Yang Sumpah Cute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 17 =