Telatah Bangman Jawab Soalan Pecah Perut!

Dekat Malaysia ni tak ramai sangat pun instafamous yang masuk air. So far sekarang Azfarheri paling famous!

Tapi takleh lupa gak bangman! Dia punya masuk air tu dari zaman orang baru nak kenal internet beb!

Kredit: Twitter

Bangman ni kira lama gak la jadi internet famous sebab dia ni geng luqmanpodolski dulu! Tahu-tahu sekarang dah buat review game dekat youtube!

Tapi yang bestnya pasal bangman ni dia rajin betul melayan followers dia. Cane dia layan tu memang dia buat qna la!

Kredit: Youtube

Pastu kalau dah melayan story dia confirm mengekek! Tak caye? Cer layan video ni!

Lawak Story IG Bangman

Kredit gambar utama: Bangman Army Official

Read Previous

Azfarheri Dan Lawak Beliau Yang Memang Dekah!

Read Next

Barang Shopee Yang Student Wajib Beli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 2 =