Prank Terpaling Biadab Tapi Kelakar!

Dekat sosial media sekarang ni Dan banyak tengok orang buat prank-prank melampau! Tapu luckily semiua kelakar!

Kredit: Funvizeo

Kebanyakan prank sekarang bukan main banyak yang sampai ada yang kena hempuk la bagai. Macam kesian tapi bila tengok kadang sampai berguling beb!

Dulu paling common pun prank call jela tapi sekarang dah advance beb! Kadang prank ada yang plan bawak team memang kaw kaw la kena kan?

Kredit: The Awesome Daily

Mungkin sebab makin hari makin ramai orang jadi creative so dorang pun explore la benda baru nak kenakan orang!

Buktinya macam dalam video ni!

Kompilasi Prank Part 3

Kredit gambar utama: Spotlight

Read Previous

Game Klasik Yang Orang Takkan Lupa!

Read Next

Lagu Yang Fans Kpop Akan Selalu Ingat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 1 =