Lagu Yang Fans Kpop Akan Selalu Ingat!

Secara jujurnya dulu lagu kpop lagu paling ramai orang Malaysia jijik nak layan. Sebab apa? Sebab orang kita ni selalu sangat kata dia plastik apa semua!

Kredit: The Korea Herald

Tapi sekarang tengok la bukan main ramai lagi yang layan lagu kpop! (Thanks to Tiktok) But at the same time, kita takleh deny lagu kpop memang catchy!

Kalau dah layan tu memang confirm nak menari weh! Dan sendiri pun kadang takleh tahan diri mesti berjoget gak sikit-sikit! 

Kredit: Giphy

So harini Dan nak kasi korang try dengar lagu kpop yang lama mana tau korang memang confirm menari sekali!

Lagu Kpop Legend Part 3

Kredit gambar utama: Soompi

Read Previous

Prank Terpaling Biadab Tapi Kelakar!

Read Next

Gadget Shopee Yang Gempak Dekat Rumah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 10 =