Lagu Kpop Yang Bikin Korang Joget!

Dulu bila mengaku je kau fans kpop confirm ramai gila yang bash korang sebab dorang fikir kpop ni plastik.

Kredit: Spotify

Tapi sekarang tak dah! Sekarang kalau ikutkan semua orang suka kpop! Bukti? Alahai dekat tiktok bukan main ramai lagi guna lagi kpop sebab nak join trend.

Macam lagu Lisa Blackpink la. Bukak je tiktok confirm korang akan dengar jugak pastu last-last semua kemaruk!

Kredit: Soompi

Tapi sebelum korang minat lagu kpop yang sekarang, korang kena try beb layan lagu kpop yang lama gak!

Mungkin korang rasa lagu kpop sekarang best tapi kalau layan yang lama pun best jugak!

Kredit: Soompi

Cer korang layan pastu manala tau tiba-tiba korang add dalam music korang ke kan? 

Lagu Kpop Legend Part 2

Kredit gambar utama: Michelle Hawk

Read Previous

Barang Shopee Yang Akan Buat Hidup Korang Lagi Padu!

Read Next

Tiktok Mat Salleh Yang Kompem Barai Gelak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + 16 =