Tiktok Mat Salleh Yang Kompem Barai Gelak!

Sepanjang Dan guna apps tiktok ni, Dan selalu rasa video mat salleh jarang mengecewakan. Sebab content dorang memang relatable af dengan life Dan!

Paling best pasal video dorang is dorang tak try hard pun dah kelakar weh! Mungkin sebab dorang ni dah biasa kot buat content kan? 

kredit: Funny Vines

Yela kalau ikutkan dorang ni kan memang power dari zaman vine lagi! Pastu bila ada musically dorang pun auto famous gak. Sekarang ada tiktok pun sama!

Kalau ikutkan dorang ni famous dekat apps pun boleh boleh jadi retis weh! Bukti? Atengok la Bella Poarch tu! 

Kredit: The Verge

Sebelum ni dia famous dekat tiktok sebab video dia goyang kepala je beb! Sekarang tahu tahu dah ada lagu sendiri.

Sebab tu la korang kena try layan gak video tiktok ni!

Tiktok Kelako Part 4

Kredit gambar utama: The Indian Express

Read Previous

Lagu Kpop Yang Bikin Korang Joget!

Read Next

Kompilasi Vine Yang Orang Takkan Lupa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 1 =