Game Klasik Yang Paling Legend!

Zaman sebelum pc gaming dulu game mana ada nak kena pakai graphic card tinggi-tinggi lepastu segala ram bagai. Pakai Nokia baling anjing pun main game best-best weh!

Game dulu kalau dah main selagi tak beat high score jangan harap nak stop. Almaklumlah battery telefon dulu harini charge minggu depan baru kena charge balik kah kah kah!

Kredit: It’s Nice That

Macam Dan cakap la bukan setakat main game, nak jadi senjata pun boleh weh! Kena kejar anjing? Ha baling je taktau koma anjing tu. Tapi jangan la jadi animal abuse lak nanti an?

Kredit: TheSmartLocal

Korang yang usya artikel ni confirm rindu beb game-game ni semua. Tapi kalau usya sikit je tak syok la an? Apa lagi usya la video ni pastu tengok korang pernah main ke tak!

Game Dulu Dulu Part 1

Kredit gambar utama: The Verge

Read Previous

Kompilasi Prank Tak Jadi!

Read Next

Koleksi Tiktok Pecah Perut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + fifteen =