Kompilasi Prank Tak Jadi!

Dari dulu lagi dah berlambak video prank yang failed! Selalunya yang failed ni sebab dorang nak malukan member, tapi last-last diorang lak yang failed!!! Tapi okey la dapat gak la orang lain layan untuk gelak-gelak kan?

So harini Dan nak korang layan kompilasi video prank yang failed! Dan yakin punya beb korang terbahak gila-gila punya bila layan! 

Apa lagi? klik la play!!!!

Prank Tak Jadi Part 1

Kredit gambar utama: Dailymotion

Read Previous

Benda Yang Rakyat Malaysia Takkan Lupa Waktu Awal PKP!

Read Next

Game Klasik Yang Paling Legend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + 5 =