5 Sebab Kenapa Lelaki Bagi Perempuan Menang, Walaupon Bukan Salah Lelaki!

Haa laju je ya korang click artikel ni! Lagi2 yang baru couple or tengah hangat bercinta! Amboihhh korangggg!

Seperti yang selalu kita dengarkan dari pasangan adalah perempuan selalu menang. Rata2 dari komen tentang pasangan, mesti ramai yang mengatakan perempuan ni seperti ada kuasa veto pasal salah menyalah ni. Siap ada yang bangga dengan kuasa tersebut.

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:overly_custom-39399d2cf8b6395770e3f10fd45b22ce39df70d4.jpg
Kredit: via WBUR

Selepas kami kaji dan membuat interview di dalam office, sebenarnya, sikap perempuan yang selalu nak menang ni ada masanya buat lelaki jadi letih dan kadang2 tu, tak tahu pon punca gaduh sebab apa.

Tu belum lagi bila mereka datang bulan. Berjaga2lah korang yang lelaki tu!

So kenapa sebenarnya lelaki bagi perempuan selalu menang??

  1. Lelaki malas nak panjang cerita, padahal tanya nak breakfast mana je pon.
  2. Kesabaran lelaki lagi tinggi dari perempuan. Sebab still tanya soalan kedua nak breakfast mana??
  3. Lelaki faham emosi korang senang berbolak balik lagi2 bila datang bulan. Kalau boleh, lelaki akan kunci diri 2 minggu tu kunci dalam bilik sorang2 supaya takda kesalahan yang boleh di aim oleh perempuan.
  4. Ia sudah termaktub dalam buku Propaganda Perempuan, muka surat 8, baris ke 6. Kena bagi diorang menang walaupon sekecil2 hal. Sebab hal tersebut boleh melarat.
  5. Untuk mengelakkan ungkitan masa lepas ke pergaduhan di masa hadapan.
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:unnamed (1).jpg
Kredit: quickmeme.com

Bayangkanlah, perempuan dengan perempuan pon tidak mahu kalah. Terang2lah, perempuan mana pernah nak kalah.  Mesti kena see my level see my level.

Hahaha btw, tak semua perempuan macam tu. Ada yang memahami dan sanggup mengalah dan mengaku kesalahan mereka. Yes, betul tu. Agak rare nak jumpa, dah jumpa tu, jagalah elok2 ya. 

Sekarang korang dah tahu kenapa perempuan selalu menang. Ada yang kitorang miss or korang nak tambah? Sila komen di ruang bawah nohhh!

Kredit gambar utama: via Buasir Otak

Read Previous

Makhluk Halus Terbang Depan Mata! Katanya Ajak Bergurau!

Read Next

Pizza Domino’s Memeriahkan Suasana Pandemik Kita Yang Hambar Dengan Peraduan Senang Menang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × five =