5 Game ‘Playstation 1’ Yang Mengundang Nostalgia Di Waktu Zaman Kegemilangannya!

Apa games yang paling best atau canggih yang pernah korang jumpa waktu tu? Jangan compare dengan sekarang! Kalau sis, dua game yang memang menggamit kenangan adalah Grand Theft Auto dan Tony Hawk Proskater!

So hari ni kitorang nak kongsikan 5 games yang paling mindblown dan confirm korang pernah juga main waktu muda dulu or mungkin sekarang!

  1. Grand Theft Auto
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:61PNDB1GV9L._AC_SX466_.jpg
  1. Crash Bandicoot
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:c3d72ee42e9f65e05a6ff5ed346bb212.jpg
  1. Metal Slug
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:Metal+Slug+X+(USA)-image.jpg
  1. Tony Hawk Proskater
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:d1a1e71ab30d82a35eb8cf60fccf80ed.jpg
  1. Marvel vs. Capcom
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:sddefault.jpg

Banyak ‘games’ dari PS1 memberikan kenangan yang best untuk kita semasa zaman kanak-kanak! Tak kisahlah bersama adik-beradik takpon member! Dan sebenarnya banyak lagi games dari PS1 yang sangat popular suatu ketika dahulu.

Ada yang korang nak tambah?? Share lah apa game nostalgia korang di PS1??

Kredit gambar utama: via Digital Trends & Wikipedia

Read Previous

Cara Ayah Mengejutkan Anaknya Menjadi Viral! Netizen Dapati Ia ‘Relatable’ & Lucu!

Read Next

BERJAYA SOMPO Memperkenalkan SOMPO MOTORSAFE! Pelan Insurans Motor Telematik Berinovatif!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 5 =