Gara2 Geletek Lemak Perut Kucing, Kan Dah Kena Sepak!

Untuk pemilik kucing atau member korang yang bela kucing, pasti mereka pernah bergurau atau usik manja dengan kucing peliharaan mereka. Sebab haiwan ni, kadang2 ada perangai dan telatah pelik mereka.

Baru2 ni, ada video menunjukkan seorang brader bergurau manja dengan kucingnya yang tengah santai lepak.

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:ezgif.com-gif-maker (10) copy.jpg

Tengok gaya mereka berdua, memang rapat dan mengusik antara satu sama lain adalah perkara biasa. Video it mendapat perhatian pengguna TikTok dengan hampir 200,000 views!

Disebabkan telatah mereka yang lucu, ia telah menarik perhatian netizen! Ya lah kan, comel dan lucu sangat reaksi kucing tu kerana perangai owner dia!

Jom tengok video full:

Tengok komen dari netizen, pecah perut gak wehhh!

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:ezgif.com-gif-maker (11).jpg
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:ezgif.com-gif-maker (12).jpg

Time2 kuarantin macam ni, haiwan peliharaan yang menjadi teman gelak, manja dan ketawa! Kan?? 

Kalau korang terhibur, jangan lupa share dengan member2 korang!

Kredit gambar utama: via TikTok @alehaiqal

Read Previous

Alpro Lancar Perkhidmatan e-Farmasi Untuk Meneruskan Pemberian Ubat-ubatan Secara Selamat Di Tempoh PKP

Read Next

“Meet the New Match” Exclusive vivo x Logitech G Bundle Deal Available on Shopee Starting This 20 July

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 1 =