• January 19, 2021

Perempuan Bertudung Malaysia Jadi Model Nike

Selalu masa korang pergi kedai sukan untuk survey or beli barang pakaian sukan, mesti ternampak gambar perempuan ni! Serious Uncle Jimi tak expect Malaysian sebab kau pon tahulah kan! Nike kot! 

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:75454125_541973239981047_440855950909872571_n.jpg
Kredit: ig arinna.erin

Nike punya modeling and marketing luas dan besar beb. Ingatkan model tu Indonesian, or  Chinese mix with orang kulit hitam ke apa! Malaysia pon bukan femes sangat di mata diorang kalau nak dibandingkan dengan negara yang besar dari kita! Tapi diorang pilih Malaysian sebagai model. Respek lahhh!

Perkenalkan model Nike untuk market Malaysia, Arinna Erin Wira! 

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:iamethnic_75467928_177192310006288_3947621675400568833_n.jpg
Kredit: ig arinna.erin
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:75562954_167396024358976_5083863280412354682_n (1).jpg
Kredit: ig arinna.erin
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:75489896_2510068619313068_6492687549231877671_n (1).jpg
Kredit: ig arinna.erin
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:arinna-mum-1.jpg
Gambar Arinna after graduasi di London! Kredit: via TheRakyatPost
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:120602130_196624358514706_44232920895678702_n.jpg
Kredit: ig arinna.erin

Kau hengat nak jadi model ni senang?? Jadi model sampah senanglah. Cuba jadi model untuk kompeni besar? Lagi2 educated, tak over dedah sana dedah sini, nak kena jaga diet lagi! 

Ni baru Uncle Jimi tengok sebagai model. Bukan macam warga lagi satu, acah review barang pelik dari kompeni entah mana2 yang takda cop SIRIM & JAKIM lepastu mengaku diri sendiri model dan influencer. PUIHHH!

Kredit Gambar Utama: ig arinna.erin

Read Previous

Nak Gambar Cantik Punya Pasal Sampai Jahanamkan Bunga Hiasan

Read Next

Port Cuti-Cuti Sungai Petani Rupanya Scam, Ramai Yang Dah Kena Tipu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 − 3 =