RM300,000 Tunai Dimakan Anai2! Memang Canai!

Atuk dan nenek Cik Kiah dulu pon simpan duit dalam balang tin. Tak kisahlah tin milo, susu manis, nespray dan sebagainya. Yo lahh sebab masa tu cawangan2 bank ni manada. Kalau ada pon, kau hengatt atuk dan nenek kau nak percaya masa tu? Masa tu kan zaman kena jajah. Okay? Fahamkan? Cun. Tak perlu Cik Kiah buka cerita pasal sejarah. HAHAHA! 

Nak dibuatkan cerita, ada nenek brader ni simpan duit, tapi disimpan dalam balang tin. So korang pon tahu kan balang tin tu kan nipis, jadi anai2 berjaya menembusi balang nenek tu! 

Kebanyakan duit tu hancur, rosak, takpon dah tak boleh digunakan lagi dah! 

Korang jangan underestimate anai2 ya! Sebab tu ‘Pest Control’ ni ada!

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:081220_anai-anai_02.jpg
Ni baru duit seratus2 yang sikit. Ada bertimbun timbun lagi wehhh!
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:081220_anai-anai_01.jpg
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:Screen Shot 2020-12-09 at 2.31.06 PM.jpg
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:Screen Shot 2020-12-09 at 2.31.02 PM.jpg

Harap2 brader tu dapat ganti duit simpanan nenek dia dekat bank. Walaupon tak semua, tapi at least dapat lebih dari setengah nilai simpanan pon okay. Kalau dapat bawah lagi dari tu, uisshh Cik Kiah pon akan menangis tak berlagu! Nak simpan di rumah tu boleh, tapi simpan dalam peti besi yang setebal 20 inci ke kan? HAHA!

Nak tengok lebih detail berapa banyak cash yang jadi mangsa di makan dek anai2, sila klik di sini.

Kredit Gambar dan Gambar Utama: FB Penang News Group

Read Previous

Dah Tak Disambung, Gerak Khas The Finale Penamat Siri Kepolisan Arahan Yusof Haslam

Read Next

Degil Tak Nak Jual Rumah Pusaka, Kisah Lelaki Ni Dah Macam Kartun Up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 2 =