Wow! Menangi 2 Tiket Euro Final Percuma Melalui Spend & Win Starbucks!

Giler gempak! Khusus untuk peminat bola sepak, Starbucks Malaysia dengan berbesar hati nak belanja korang untuk menonton perlawanan Euro Final di London pada 12 Julai 2020  dengan memberikan 2 keping tiket kepada pemenang bertuah melalui pertandingan Spend & Win.

Bukan itu sahaja tau, selain 2 tiket percuma menonton perlawanan akhir Euro Final, Starbucks Malaysia juga nak berikan 8 helai jersi yang telah ditandatangan oleh pemain bola sepak Euro dan memberikan minuman percuma (handcrafted beverages) setiap minggu selama 20 bulan.Wow!

Untuk pertandingan yang bermula pada 1 Mac 2020 sehingga 31 May 2020 itu, pelanggan bertuah Starbucks hanya perlu berbelanja minimum sebanyak RM25 sahaja dalam satu resit di mana-mana cawangan Starbucks di seluruh Malaysia.

Pemenang yang bertuah akan ditaja sepenuhnya perjalanan ke London untuk menonton perlawanan akhir Euro Final termasuk diberikan penginapan untuk 2 orang selama 5 hari, 4 malam selain hadiah sampingan lain yang keseluruhannya bernilai RM95,000!

Peluang sekali seumur hidup ini dibuka kepada pelanggan Starbucks Rewards yang telah berdaftar. Korang hanya perlu berbelanja minimum sebanyak RM25 dalam satu resit kat mana-mana cawangan Starbucks seluruh Malaysia menggunakan Starbucks Card atau Aplikasi Mobile,

Korang hanya perlu scan QR-code yang diberikan dan memuat turun borang penyertaan untuk menjawab soalan mudah selain melengkapkan slogan untuk memenangi tawaran ke London!

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari laman web Starbucks Malaysia di www.starbucks.com.my/starbucksxme.

Read Previous

Deadline Dah Dekat, Assignment Tak Siap Lagi! Any Tips?

Read Next

Bijak Dan Comel! Anjing Masuk Balai Buat Laporan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + 11 =