Generasi Muda Sendu menjelang 2020

Korang pernah tahu yang ada sesetengah orang suka buat apa saja asalkan dorang boleh popular . Apa pendapat korang?

Berikut ada video yang dikirakan orang yang mengejar populariti, mungkin video ni video lama, tapi disini lah bermulanya segala benda ngarut ni.

Review Paling Annoying



Hmm, apa pendapat korang semua jika semua orang dekat dunia ni buat review macam ni ? 

Mungkin apa yang disampaikan oleh si dia ni adalah kelainan dalam mempromosikan sesuatu prodek tapi bagi pandangan sendiri aku rasa agak keterlaluan dan rasa menyampah pun ada.

Cuba bayangkan ya, just bayangkan kalau cerita review makan dekat restoran dorang buat macam ni, lepastu siarkan pula dekat TV, memang tak tahu la nak cakap macam mana. Ini hanya lah pandangan peribadi, tak salah pun nak promote produk.

Yela, lain orang lain lah pandangannya kan?

Cumi Cumi Versi 2.0

Walaupun agak menyampah dengan dia ni tapi nampak la peningkatan dari segi video yang dia buat dulu dengan yang sekarang. Memang boleh menceriakan hari seseorang sebenarnya. Tapi sikit sikit sudahlah, kalau lebih jadi menyampah weyh. Harap-harap lah remaja dekat Malaysia ni masih selamat dan tak terikut sangat budaya barat. 

Jadi, korang nak popular melalui cara ini atau pun pencapaian terbaik dalam hidup korang.

Ini adalah pandangan peribadi, bukan desakan orang ramai.

Read Previous

Putus cinta!!! 5 cara nak “move on” – (Edisi Pelajar)

Read Next

Aktiviti Dikala Waktu Lapang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + 16 =