• 14/04/2021

Category: Lucu Idok

    Gelagat Rakyat Malaysia

    Gelagat Rakyat Malaysia

    Kalau duduk sorang lepas tu tak tahu nak buat apa, korang buka la telefon dan cari camera filter yang boleh korang guna untuk bahagiakan diri sendiri. Mana tahu kalau kelakar boleh la viral lepastu korang…

    Read More
    Generasi Muda Sendu menjelang 2020

    Generasi Muda Sendu menjelang 2020

    Korang pernah tahu yang ada sesetengah orang suka buat apa saja asalkan dorang boleh popular . Apa pendapat korang? Berikut ada video yang dikirakan orang yang mengejar populariti, mungkin video ni video lama, tapi disini…

    Read More