Dengan Selambanya?? Telatah Lucu Atuk Menendang Cucunya Ke Dalam Kolam!

Sekali lagi kita kembali dalam segmen kelucuan kekeluargaan. Atiba. HAHA!

Btw, seperti yang kita tahu dalam keluarga kita, mesti ada seseorang yang suka menyakat or perangai dia tu jenis nakal sikit. Samada adik beradik, takpon pakcik dan makcik kita.

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:family-prank-little-girl-mother-cut-fathers-beard-happy-home-bearded-man-relax-sofa-woman-daughter-child-care-140280724.jpg
Kredit: via dreamstime

Tapi tak sangka, ada juga atuk yang still jiwa suka menyakat walaupon dah berumur. Di mana kita ingatkan, kalau atuk and nenek ni, diorang lay back and chill je. Rupanya, tidak…..

Memang jarang wehhh nak nampak level atuk dan nenek ni bergurau kasar! HAHA! So dalam video dibawah, telatah atuk menerajang cucunya ke kolam membuatkan netizen berdekah ketawa!

Jom tengok!

Kan?? Dengan tongkat dia. Hahaha!

Memang tua ke muda, kalau perangai tu nakal, memang akan nak sampai bila2! Kita sebagai cucu pon, kena sentiasa berwaspada dengan orang tua. Kadang2 diorang punya level menyakat tu mengalahkan kita tau!

Kredit gambar utama: TikTok @karencolbourne852

Read Previous

Vivo Tampil Dengan Keluaran Smartphone Terbaru! Perkenalkan Vivo X70 & X70 Pro+!

Read Next

Benda Yang Rakyat Malaysia Takkan Lupa Waktu Awal PKP!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three − 2 =