‘Abang Single Untuk Diletgo’ di Shopee! Bikin Netizen & Pembeli Terhibur Dengan Gurauan Seller!

Dengan kenaikan penjual dan pembeli online, kita boleh mendapatkan pelbagai barangan dengan begitu mudah. Macam2 platform dan aplikasi sekarang ada!

Tak kisah lah platform seperti Carousell mahupun Shopee, ia telah menjadi antara yang popular oleh netizen kerana ia terdapat pelbagai tawaran disamping boleh mendapat diskaun yang berbaloi.

Walaupon banyak produk dan juga barang yang dijual, ada yang pelik dan mengundang, tapi kali ini, terdapat satu seller yang menjual barang yang lain daripada yang lain. 

Tak dijangkau dek otak seller ni! HAHAHA lain macam level prank dia! Jom tengok!

Netizen turut terhibur tengok tingkahlaku buyer dan seller tersebut. Hahaha kitorang tengok title produk dia pon dah pecah perut! ‘Abang Single Untuk Diletgo’!

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:ezgif.com-gif-maker (21).jpg
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:ezgif.com-gif-maker (22).jpg

Hahaha tahu takut! Nasib baik sis tu pon sempoi, kalau dia tuntut hak dia lepastu report kau sebab scam cane?? 10 sen pon duit beb! Tapi memang kreatif lah prank dia! 

Kredit gambar utama: via Shopee

Read Previous

Disebabkan Bising Sangat! Gaya Selamba Kucing Tolak Anak Ayam Jatuh Akibat Geram Menghiburkan Netizen!

Read Next

5 Jenis Personaliti Yang Selalu Kita Nampak! Korang Jenis Yang Mana?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × four =