Suunto 9 Peak Pro Serba Baharu

Halu gais. Tahu tak Suunto 9 Peak Pro terbaharu telah dilancarkan baru-baru ni? Ha inilah tanda-tanda korang kena tambah koleksi jam tangan lagi! Suunto sekali lagi telah membuktikan bahawa ia secara konsisten menolak sempadan dalam kategori jam tangan sukan GPS, kali ini menawarkan peminat sukan bukan sahaja dengan jam tangan sukan yang boleh mereka harapkan dalam keadaan yang paling ekstrem, malah sesuai untuk kegunaan harian dalam semua keadaan. Suunto 9 Peak Pro mempersembahkan semua ciri utama jam tangan berbilang sukan Suunto GPS yang boleh mengendalikan sebarang persekitaran dalam reka bentuk yang elegan, menjadikannya jam tangan yang sangat lasak dan sangat elegan untuk dimiliki oleh sesiapa pun.

Kalau korang nak tahu, edisi Peak Pro diperbuat daripada gred bahan tertinggi untuk menahan segala yang dilemparkan ke arahnya – ais, pasir, titisan dan kejutan, tekanan dan garam. Paling best ia cumalah salah satu jam tangan sukan paling nipis dalam kelasnya dengan hanya 10.8mm, juga paling ringan untuk disesuaikan dengan pergelangan tangan yang lebih kecil bagi kegunaan harian. Amacam, nampak menarik kan?

Walaupun dalam bentuk lightweight, seseorang masih boleh mengharapkan prestasi heavyweight daripada Suunto 9 Peak Pro dengan seni bina chipset baharu dan lebih berkuasa yang meningkatkannya ke tahap yang baharu tau! Suunto 9 Peak Pro memperkenalkan antara muka pengguna baharu dengan ikon dan digit yang lebih besar, menjadikannya mudah untuk dikendalikan dan dibaca semasa bersukan, membolehkan peminat sukan menumpukan perhatian dengan lebih baik pada perkara terbaik yang mereka lakukan.

Suunto 9 Peak Pro menawarkan hayat bateri terbaik daripada mana-mana jam tangan Suunto lagi, bertahan selama 21 hari dalam penggunaan harian sebelum memerlukan pengecasan. Juga boleh didapati dalam 6 versi berbeza, 4 model dibina dengan keluli tahan karat dan 2 model dibina dengan titanium, lengkap dengan pelbagai jenis tali aksesori. Jom gais beli satu!

Read Previous

Siapa Sangka Selipar Buruk Ini Mampu Dilelong Sampai RM1 Juta?

Read Next

Duit Digital Turun Mendadak, Peniaga Terpaksa Jual Kad Grafik Di Kaki Lima Jalan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − six =