Macam-Macam Yang Boleh Korang Buat Dengan Screenshot iPhone

Selain daripada screenshot yang boleh function dengan hanya tap belakang iPhone korang, tahu tak ‘game’ screenshot iPhone adalah lebih daripada tu.

Bila korang screenshot dekat fon iPhone korang, macam-macam korang boleh buat dengan gambar tu. 

Antaranya tambah description, text, signature, adjust opacity, magnifier (kanta) dan boleh send screenshot korang tanpa perlu korang korbankan memory space! Memang fun habis kalau korang tahu cara guna yang betul.

Kredit imej: @letsdodizz

Jom belajar dari @letsdodizz ni. ‘Fungsyen’ habis lah.

Dah tahu trick ni, lepas ni boleh guna untuk mudahkan kerja-kerja harian korang. Terutamanya kalau korang jenis yang kena deal dengan dokumen.

Kredit gambar utama: @letsdodizz

Read Previous

MBO Sahut Cabaran Free Unlimited Popcorn Macam di Pawagam Vietnam?

Read Next

“BIGO Halloween In-House Party” Penuh Seram Dan Menyeronokkan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + 9 =