Seorang Lagi ‘Sifu Trading’ Kantoi Sewa Kereta Mewah

Bila sebut pasal sifu trading ni korang perasan tak dorang ni biasanya ada kehidupan mewah. Yang diclaim hasil daripada bisnes trading.

Sebelum ni dah pernah dah sifu trading kantoi gunaan jet mewah orang lain tapi claim hasil kejayaan trading beliau sendiri. Kali ni seorang lagi yang kantoi lepas bangga flex kereta mewahnya hasil bergelar pelabur.

Beliau yang baru berusia 25 tahun tinggal di kondo, ada mengajar ilmu trading dan juga paling penting jadi buruan semua orang sekarang ni ialah work life balance.

Bila dah viral, kantoi rupanya kereta mewah tu adalah kereta sewa lepas semak di CTOS. 

Hmm, so korang yang nak trading ni. Carilah sifu trading yang betul-betul berkelayakan. Jangan tertipu bila hanya dengan tengok lifestyle mewah je okey? 

Read Previous

Jam Tangan Mewah TMJ Salah Satu Perkara Yang Jadi Tumpuan Semasa Final Piala FA

Read Next

Cara Lelaki Jimat Lebih RM5,400 Beli iPhone 14 Pro Max Memang Gila

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − thirteen =