Taknak Tudung Renyuk Pakai Helmet, Budak Sekolah Decide Helmet Yang Pakai Tudung!

Rasanya semua orang boleh faham nak jadi seorang perempuan ni memang susah dan struggle! Maklumlah lelaki zaman sekarang kan banyak cekadak tak pasal-pasal perempuan jadi mangsa.

Antara struggle bila jadi perempuan ni mesti nak nampak cantik dekat mata semua orang. Keluar kena makeup la pastu baju kena lawa then tudung pun kena gosok selalu!

Kredit: Soulusi

Tapi tu bukan masalah dia sekarang. Yang jadi masalah bila dekat tiktok ada video perempuan ni taknak tudung dia kedut so dia bagi helmet yang pakai tudung dia!

Korang tak percaya? Ha tengok sendiri la video ni!

Seee? Sampai macam tu sekali!

Kredit gambar utama: Tiktok xyvq0

Read Previous

Koleksi Review Shopee Yang Confirm Akan Buat Korang Terhibur!

Read Next

Random Video Call Dekat Omegle, Tak Pasal-Pasal Dituduh Lelaki!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × one =