Koleksi Review Shopee Yang Confirm Akan Buat Korang Terhibur!

Kebanyakan review dekat Shopee memang kita tahu la ramai nak dapat coins kan? Tapi tak semua review tu pasal quality barang

Banyak jugak review yang takde kena mengena tapi yang peliknya kelakar dan orang terhibur kalau baca! Contohnya macam ni:

Kredit: Shopee

Alahai nak beramah dengan customer pun kena tuduh curang ek?

Kredit: Shopee

Kesian dia tak okey ?

Kredit: Shopee

Kesian seller kalau dapat 100 customer macam ni

Kredit: Shopee

Review baju tapi gambar kek? Apo masalah taktau si zulaikha ni

Kredit: Shopee

Yang ni pulak review diri sendiri… apooo

Kredit: Shopee

Ya Allah deepnya sis T_T

Kredit: Shopee

ni tiber citer sedih…..

Kredit gambar utama: Shopee aimanaziz88

Read Previous

Seronok Ketawa Dengan Member Terbahak-bahak Sampaikan Terlepas Bom

Read Next

Taknak Tudung Renyuk Pakai Helmet, Budak Sekolah Decide Helmet Yang Pakai Tudung!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 5 =