Risau Boyfriend Kena Kacau Perempuan Lain, Awek Facetime Boyfriend Sampai 12 Jam!

Dalam relationship memang benda biasa dah setiap malam atau kadang-kadang video call atau on call dengan partner. Cikai-cikai pun sebelum tidur sembang 30 minit ke sejam.

Tapi yang paling takleh brain bila perempuan ni facetime bouyfriend dia sampai 12 jam weh! Dekat tempat kerja pun facetime!

Kredit: Meme Generator

Kadang faham je ada orang memang insecure teruk tapi video call sampai 12 jam tu macam melampau je kan?

Tengok video ni

Kredit gambar utama: Twitter @WorldLatinHoney

Read Previous

Beza Drama Korea Promote Barang Dengan Drama Melayu!

Read Next

Disangkakan Anak Buaya Waktu Banjir Rupanya… Alahai Baru Nak Risau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + five =