Beza Drama Korea Promote Barang Dengan Drama Melayu!

Korang perasan tak kalau korang tengok drama melayu mesti macam perasan dorang tiber terbuat iklan waktu berlakon?

Perasan kan? Tapi yang nak cakapnya kalau bandingkan cara dorang promote dengan drama korea promote sumpah jauh gila beza macam langit dan bumi!

Brother ni pun sampai buat parody weh!

Betul gila kan? Kalau drama korea buat iklan macam tak rasa pun dorang tu sebenarnya tengah promote barang tapi kalau drama melayu macam halamek crpinge gila!

Kredit gambar utama: Tiktok hellohilmi173

Read Previous

Minta Jadi Permanent Dekat Twitter, Intern Social Media Mydin Curi Perhatian!

Read Next

Risau Boyfriend Kena Kacau Perempuan Lain, Awek Facetime Boyfriend Sampai 12 Jam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + 3 =