Tiktok China Yang Confirm Lawak Punya!

Dekat Malaysia ni memang ramai buat tiktok lawak lepastu semua terhibur. Tapi korang percaya tak kalau korang layan tiktok China memang lagi syok weh!

Kredit: Youtube

Sebab kalau korang nak tau… filter tiktok dekat china lagi banyak and lagi power daripada tiktok yang apps malaysia ada!

Sebab tu kadang kadang trend dorang kira power gak! Jarang la tiktok dorang tak famous!

Kredit: Youtube

Kalau korang sendiri tak percaya jom usya tiktok ni!

Tiktok Viral China

Kredit gambar utama: Youtube

Read Previous

Video Yang Confirm Lawak Sepanjang Zaman!

Read Next

Benda Yang Korang Taktau Pasal Duit Kita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 14 =