Sekarang Game Budak-Budak, Dulu Game Legend!

Waktu kecik dulu untuk merasa guna gajet mahal memang susah tapi kalau family ada rezeki lebih tu sumpah untung gila dapat la merasa gameboy, psp segala bagai!

Kredit: Wikipedia

Dan mengaku walaupun game dekat psp dulu tak best mana tapi still gempak gila! sebab yela mana nak cari weh benda besar buku tapi syok buat main game?

Kredit: Carousell

Macam sekarang kalau nak main game mana syok kalau takde pc! So nak taknak hadap jelaaa lagging kan? Apa pun jom layanzzz

Game Dulu-Dulu Part 3

Kredit gambar utama: Retro Gamer

Read Previous

Gadget Shopee Yang Gempak Dekat Rumah!

Read Next

Tiktok Yang Boleh Jadi Penawar Duka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =