Kucing-Kucing Dalam Kostum! Tak Sangka Lucu dan Comel Sangat Dibuatnya!

Nampak sangat korang pon mesti suka kucing kan?? Tak boleh tahan tengok gelagat dan kecomelan mereka! Mungkin korang rasa sesetengah owner kucing macam melampau siap dressup bagai. But seriously, korang kena bagi diorang dressup sekali je. Lepastu konfem korang akan macam seronok nak dressup kucing korang lagi dan lagi! 

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:04a38bfc-8361-428e-9f06-5ec37d3b9d31-cat_halloween_costume.jpg
Kredit: via Elite Daily

Unless kalau depa tak suka, takboleh buat apa lah. Kucing korang tak sporting lah cerita dia. HAHA!

Antara kucing2 yang berjaya mengambil hati kitorang! Rasa nak peluk2 je!

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:111973bca7400f3a4cabea748d5cdc3d.jpeg
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:screen-shot-2018-07-18-at-3-05-06-pm.jpeg
Kredit: via Small Joys

Wakakakakaka! Seriouslah! Snow White& & Goku pon ada!

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:fb_image_5963801e7154b__700.jpg
Kredit: via Bored Panda
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:553f2c9174dbf4ea2f320dbf2bc67f08.jpg
Kredit: via Pinned by Me!

Muka confused dan macam pasrah je…

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:20619fab3012d56bd746b193ccfcee30.jpg
Kredit: via Pinterest

A long time ago in a galaxy far, far away. Atiba. HAHA!

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:23-Cats-Halloween-Costumes11__605.jpg
Kredit: via Lipstick Alley
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:cats-mail-carrier-costumes-halloween-thumbnail.jpg
Kredit: via Muzli Search

Sekadar nak pesan, bergurau, bergurau juga. Tapi kalau kucing korang jenis tak suka, ang jangan dok paksa. Nanti jadi lain plak. Elok2 nak ketawa, jadi pergaduhan percakaran dari kucing korang. Kitorang tak bertanggungjawab di atas kedurjanaan kucing anda. HAHA!

Kredit gambar utama: via Shopee & Elite Daily

Read Previous

Pizza Domino’s Memeriahkan Suasana Pandemik Kita Yang Hambar Dengan Peraduan Senang Menang!

Read Next

Vivo Tampil Dengan Keluaran Smartphone Terbaru! Perkenalkan Vivo X70 & X70 Pro+!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 5 =