Ingatkan Seekor Kucing Je Yang Datang! Sekali Berpusu-pusu Siap Beratur!

Tengah stress2 kuarantin dan masalah kegawatan ekonomi, dapat ditemani dengan kucing yang boleh menghiburkan hati kita mesti best kan?? Macam tu lah sis rasa bila tengok video yang baru2 ni viral!

Video yang dikongsikan oleh owner tersebut atas nama akaun TikTok Acomz, dia membuatkan ramai netizen sangat teruja menyaksikan telatah kucing peliharaannya.

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:ezgif.com-gif-maker (11) copy.jpg

Dalam gurauan owner tersebut, mereka adalah pengukur kelapa sawit! HAHAHA! Saksikan video diorang di bawah:

@acomz

Harini tak nak kutip sekor sekor😅 Cara panggil kucing malas malas sambil duduk pon boleh. Korang panggil kucing korang petang petang mcm mana?

♬ original sound – Acomz – Acomz

Reaksi netizen terhadap video tersebut juga membuatkan situasi dalam video lagi lucu!

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:ezgif.com-gif-maker (14).jpg
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:ezgif.com-gif-maker (13).jpg
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:ezgif.com-gif-maker (12).jpg

Korang ada fav moments atau tindakan lucu si bulus korang?? Meh lah share dengan kitorang! 

Kredit gambar utama: TikTok @acomz

Read Previous

BERJAYA SOMPO Memperkenalkan SOMPO MOTORSAFE! Pelan Insurans Motor Telematik Berinovatif!

Read Next

Pembukaan Semula Sekolah Secara Berperingkat Mungkin Akan Ditangguhkan Lagi??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − twelve =