Dah Masuk Petshop, Taknak Balik?!? Kucing Kemain Merajuk Dengan Pemiliknya!

Yes si bulusss buat hal lagi! Tapi kali ni memang lucu bercampurkan aneh. Sebab kitorang still tak boleh nak brain betapa pandai dia buat perangai lagutu depan owner dia! Korang pon akan kagum! 

So ceritanya, kucing tu merajuk dengan pemiliknya yang ingin membawanya pulang selepas dia singgah di situ. Akibat tingkah lakunya yang comel dan juga seakan2 budak, pemiliknya telah merakam kucingnya.

Jom tengok!

Kan??? Dah cakap dah! Tergelak dan at the same time tercengang jap kan?? Betul lah orang cakap, haiwan ni bijak dan ada kelebihan mereka tersendiri!

Yang paling tak tahan tu, diorang macam pujuk kucing tu seolah2 macam mereka nak bagitahu yang diorang akan datang semula ke kedai tu lagi.

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:Screenshot-8876.jpg

Netizen juga turut memberikan komen yang menghiburkan dan lucu kerana telatah kucing tersebut mencuba mengambil hati owner nya.

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:ezgif.com-gif-maker (4).jpg
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:ezgif.com-gif-maker (3).jpg

Tetiba macam nak bela kucing kan? Hahaha! Comel betul! Share lah moments lucu dengan pets korang! Kitorang pon nak dengar!

Kredit gambar utama: TikTok @luffy.lupitong2017

Read Previous

Perkenalkan Fakhirah! Pelajar Malaysia Menjadi Jurutera Di Tesla!

Read Next

Keseraman Pabila Syif Malam! Pengalaman Angker Sekuriti Hospital

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × five =