LOKI Akan Muncul Di Disney+ HOTSTAR Secara Ekslusif Di Malaysia! Bersama Series/Movie Lokal Malaysia!

Peminat tegar Avengers mesti tak sabar series terbaru dari Disney dan Marvel Entertainment iaitu Loki!

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:loki_series_poster_main.jpg
Kredit: via Disney+

“Loki” Marvel Studios menampilkan God of Mischief ketika dia keluar dari bayangan adiknya dalam siri baru yang berlangsung selepas peristiwa “Avengers: Endgame’ di mana versi alternatif dari Loki membuat garis masa baru.

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:loki-tom-hiddleston-thor-ragnarok-sakaar-1546428913 (1).jpg
Kredit: via Screen Rant

Tom Hiddleston kembali sebagai watak utama, disertai oleh Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku dan Richard E. GrantKate Herron mengarahkan “Loki,” dan Michael Waldron adalah ketua penulis.

Loki sembang kronologi ringkas untuk series terbarunya:

Menjelang September 2018, Marvel Studios telah mengembangkan sejumlah siri terhad untuk Disney +, yang berpusat pada watak-watak pendukung dari filem MCU. Loki disahkan pada November 2018, bersama dengan penglibatan Hiddleston. Waldron diupah pada Februari 2019, dan Herron telah bergabung pada bulan Ogos itu. Penggambaran bermula pada Januari 2020 di Atlanta, Georgia, tetapi dihentikan pada bulan Mac 2020 kerana pandemik COVID-19. Pengeluaran disambung semula pada September 2020 dan selesai pada Disember itu.

Korang boleh menonton Loki di Disney + Hotstar apabila ia mula beroperasi pada 9 Jun 2021. Pengguna boleh melanggan perkhidmatan tersebut terus dari laman web Disney + Hotstar atau aplikasi Disney + Hotstar pada peranti Android dan iOS mulai 1 Jun 2021, dengan harga RM54.90 untuk tiga bulan untuk akses ke koleksi kandungan yang luas.

Disney + Hotstar adalah streaming khusus untuk hits global dan Malaysia. Ini menyatukan filem-filem blockbuster Hollywood dan kandungan pemenang anugerah dari Disney, Marvel, Star Wars, Pixar, National Geographic, FX, 20th Century Studios dan banyak lagi, yang juga merangkumi tayangan perdana eksklusif dan blockbuster dari studio terkemuka di Malaysia. Tersedia pada peranti yang bersambung dengan internet yang serasi, Disney + Hotstar menawarkan pengaturcaraan bebas komersil dengan pelbagai filem panjang asli, siri live-action dan animasi, kandungan pendek dan dokumentari, termasuk siri seperti The Mandalorian, WandaVision dan The Falcon dan The Winter Soldier dan filem-filem seperti Avengers: Endgame, Aladdin dan Frozen 2. 

Disney + Hotstar juga akan menampilkan perpustakaan yang luas untuk penerbitan pawagam Malaysia dan hits homegrown, seperti J2: J Retribusi, Zombitopia, Ada Hantu, Ejen AliUpin & Ipin dan banyak lagi.

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:210504-Disney-Plus-Hotstar-Malaysia-04 (1).jpg

Kredit gambar utama: Youtube Marvel Entertainment

Read Previous

Dua LRT Bertembung Berdekatan Stesen KLCC, Lebih Kurang 213 Penumpang Mengalami Kecederaan

Read Next

Dikecam Netizen – Wanita Tepuk Tangan Selepas Keluarga Dijangkiti Covid-19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × three =