Nak Jimat Air Dekat Rumah Punya Pasal, Pak Cik Ni Rilek Je Basuh Motor Dekat Paip Pecah!

Korang pernah tak jumpa orang yang betul nak berjimat sampai satu tahap korang rasa orang tu takde rasa malu?

Alah paling-paling pun korang penah layan anime Hagemaru yang family dia memang betul kedekut dan berjimat!

Tapi untuk case video hari lain sikit! Ko bayangkan eh paip air bocor tengah jalan and ada orang amik kesempatan basuh motor dekat tengah jalan tu

Dia tak jadi masalah kalau jalan tu kosong tapi ni ramai gila yang usya! Tak caya cer korang layan video ni!

Ha agak-agak pakcik tu berjimat level berapa dah?

Kredit gambar utama: jowoshitpost

Read Previous

Backflip Paling Epic 2022, Backflip Sampai Terpacak Dalam Tanah

Read Next

Seronok Buat Show Tebar Roti Canai Sampai Terkiok Melayang Atas Kepala Customer!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − 9 =