Suka Jongket Kerusi? Tengok Ni Sebagai Pengajaran Dalam Hidup!

Korang still ingat tak time sekolah dulu memang ramai ada habit bila cikgu tengah mengajar ke atau buat hal sendiri mesti ada budak yang takde kerja lepastu dia jongket kerusi je.

Lepastu bila cikgu nampak mula la cikgu marah… rupanya cikgu marah tu ada sebab! Lepas tengok video ni confirm faham dan terbahak!

Kredit: Petak Hitam

Tapi kalau ingat balik ada jugak yang memang jatuh lepas cikgu tegur kan? Lagi-lagi bila guna kerusi plastik sebab yela kaki dia lembut kan? Hahahahahaha

Apa pun jom layan video ni!

Kan dah kena! Malu dapat, sakit pun mendapat HAHAHAHAHAAHAHA!

Kredit gambar utama: Tiktok budokkg85

Read Previous

Plan Nak Prank Member Tak Jadi, Sebab Dia Kena Prank Dulu

Read Next

Raccoon Kantoi Mencuri, Aksi Dorang Bila Kantoi Memang Comel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − four =