Apple Buat Promo Untuk Budak Universiti, Ramai Menyesal Beli Awal!

Baru-baru ni Apple baru umumkan satu promo untuk budak uni yang kalau korang beli Mac atau Ipad korang boleh dapat Airpods for free. Memang macam tipu tapi sebenarnya betul!

Twitter user @XavierNaxa ni pun ada juga explain ada sesetengah product Apple yang tak layak dapat promo ni macam Ipad 9 dan Ipad mini… mungkin sebab iPad 9 dengan iPad mini underprice kot?

Yang jadi kesiannya ramai pengguna Apple yang frust sebab tiba-tiba sangat Apple announce promo ni! Macam negara jiran Singapore dah lama dah ada promo ni!

ish rugi gila! Kesian brother ni kalau tak dapat dah airpods free!

Punya la frust dorang ni sampai dekat tikok pun dorang heret issue ni! Nampak sangat la dorang ni betul-betul frust!

@aldrlsh8

NAURR BRB IM SELLING MY NEW LAPTOP 🏃🏻 💨

♬ original sound – ♡

So macam mana nak dapat airpod free ni? Senang je! Korang search je Apple Education Malaysia lepastu korang tekan website Apple Education, nanti korang kena verify email korang tapi korang kena guna email yang uni korang bagi!

Kalau pakai email biasa tak boleh der sebab dia verify pakai website unidays! Lepas dah verify tu settle la korang dah boleh beli iPad atau Mac dengan harga murah lepastu dapat free Airpods!

Kredit gambar utama: Apple

Read Previous

Disangkakan Anak Buaya Waktu Banjir Rupanya… Alahai Baru Nak Risau!

Read Next

Taktau Nak Bersihkan Kerak Kuali? Tiktok Ni Ajar Cara Bersihkan Dengan Senang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + eleven =