Rindu Air Milo Lori? Lelaki Ni Tunjuk Resepi Air Milo Lori!

Waktu sekolah dulu korang pernah try tak minum air milo lori? Ala yang selalu datang time korang tengah belajar dulu tu! Sumpah sedap gila!

Tapi bila nak cari balik lori milo yang sedap macam tu memang susah sebab yela kita pun dah tak sekolah kan?

Kredit: Vitdaily

Tapi kalau korang betul-betul craving, korang jangan risau! Dan ada jumpa satu tiktok ni yang ajar macam mana nak buat milo yang rasa dia confirm sama macam lori milo yang datang sekolah dulu!

Jom tengok video ni!

Kredit gambar utama: Tiktok azrulhisyam23

Read Previous

Seronok Tunjuk Skill Tarik Cheese Sampai Kuali Terpelanting!

Read Next

Geram Orang Nak post Boomerang Spoiler Spiderman, Admin GSC Jadi Garang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × two =