Ingatkan Nak Tibai Anak Rupanya Ada Plot Twist!

Zaman sekarang ni nak mendidik anak susah betul! Dulu macam-macam senjata parents guna untuk didik anak-anak tapi sekarang nak cubit pun risau orang lain fikir penderaan pulak!

Credit: Reddit

Tapi apa pun kalau dah berkeluarga setiap parents mestila kena belajar ilmu yang betul untuk besarkan anak-anak!

Macam tadi Dan saje scroll tiktok lepastu ternampak pulak video si bapak ni nak pukul anak dia pakai tali pinggang! Dah seriau dah nak report tapi nasib Dan tengok video full!

Rupanya ada plot twist!

@fina_nor_erna

Takk sebenarnya aku pun tak sangka lawak dia tu? #fyp

♬ Belum Siap Kehilangan – Afiq Adnan

Alamekkk bikin suspen jela video ni pun!

Kredit gambar utama: Tiktok fina_nor_erna

Read Previous

Baru Habis Kuarantin Terus Frust Tengok Bulu Buat Hal!

Read Next

Sangkut Celah Longkang, Oyen Redha Kena Bebel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 5 =