Seronok Nak Makan Tepi Pantai Tapi Last-Last Basah Dulu!

Dah musim boleh berjalan merata ni mesti la semua orang nak melancong sana sini kan? Tak kisah pergi luar negara ke atau dalam negara.

Al maklumlah dah bosan duduk rumah je! Salah satu tempat yang selalu full setiap minggu dah confirm la tempat berkelah sebab tak banyak pakai duit!

Kredit: Astro Awani

Baru-baru ni dekat Tiktok pengguna dengan username @naiiiwohoo viral dengan video beliau yang duduk nak makan tepi pantai.

Itu takde masalah pun. Yang jadi masalahnya bila dalam banyak-banyak tempat dekat gigi air pantai tu jugak dia nak duduk!

Kesudahannya? Ha korang tengok la sendiri video ni!

Ha kan dah rugi makanan! Tak pasal-pasal air pun jadi air garam! Pengajarannya? Eh korang pikir la sendiri!

Kredit gambar utama: Tiktok naiiiwohoo

Read Previous

Bosan Makan Maggie Dekat Hostel, Budak Kolej Masak Spaghetti!

Read Next

Minta Tolong Warga FB Editkan Pagar Tapi Banyak Yang Troll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 12 =