Makanan Yang Pernah Viral Tapi Sekarang Beshe-Beshe

Pada Dan kan… dekat Malaysia ni selalu buat makanan pelik-pelik! Bukan sebab originality ke apa. Tapi sebab nak bagi sedap je tambah cheese!

Takpun kalau nak maju sikit kasi business padu senang je. Letak perkataan viral. Tapi last-last service dengan rasa hampehhh!

Kredit: Halal Foodie

Tapi takpe untuk harini kita nak throwback sikit jenis makanan yang dulu viral gila dekat Malaysia tapi sekarang macam dah bosan!

Aiskrim Pasu

Kredit: Kompilasi Himpunan Resepi

Yang ni makanan viral paling tak masuk akal dulu. Sebab apa? Pasu pun jadi la jadi bekas aiskrim! Punya la kreatif orang Malaysia ni kan?

Pisang Goreng Cheese

Kredit: Foodadvisor.com

Ha yang ni kira typical la. Dulu viral gila tapi sekarang macam dah biasa dah! Macam Dan kata la. Nak laris letak je cheese!

Ais Milo Kepal

Kredit: Wanista.com

Okey kalau yang ni Dan kena mengaku memang sedap! Sekarang nak cari macam susah sikit laaa tapi apa pun memang makanan viral paling best!

Lagi-lagi time panas!

Souffle Pancake

Kredit: Today Show

Ha kalau yang ni pulak viral pun sebab geng-geng yang suka pergi cafe la. Dan tak pernah try tapi macam sedap je?

Corn Dog

Kredit: Nino’s Home Youtube

Yang ni kira makanan viral yang overrated kot. Sebab sampai sekarang still ada. Dia jadi best sebab cheese dia tarik kaw-kaw!

Amacam mana satu paling korang suka dalam semua ni?

Kredit gambar utama: Liputan6.com

Read Previous

Menu Rahsia Starbuck Selain Air Sally!

Read Next

Meme Malaysia Tapi Bahasa Jepun?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 − one =